بیمه حوادث انفرادی
در بیمه حوادث انفرادی فرقی نمیکند حادثه ای که برای افراد اتفاق میافتد چه زمانی و یا در چه مکانی رخ میدهد؛ این بیمه، بیمهشدگان را در زمان سختی و حوادث، حمایت مالی خواهد کرد.
اصلیترین حوادثی که این بیمه مورد پوشش قرار میدهد عبارت اند از: مسمومیت، غرق شدن، گاز گرفتگی، تاثیر بخار و یا سوختگی در اثر اسید، بیماریهایی مانند کزار، سیاه زخم، هاری، گزیدگی، ایجاد حادثه در حین نجات افراد، برق گرفتگی، حمله حیوانات، سقوط از ارتفاع، سوختگی، و سوانح رانندگی.
در صورت فوت بیمهشده در اثر حوادث مشمول بیمه، استفاده کنندگان سرمایه بیمه آن فرد، وراث قانونی وی میباشند. اما اگر فرد بیمهشده دچار نقص عضو، از کارافتادگی و یا مجبور به پرداخت هزینه پزشکی ناشی از حوادث مشمول بیمه شود، سرمایه بیمه به فرد بیمه شده داده خواهد شد.
از مزایای این بیمهنامه اعتبار 24 ساعته آن است و بیمهگذاران میتوانند در هر جای ایران و جهان از آن استفاده کنند.
پوششهای اصلی بیمه حوادث انفرادی:
علاوه بر مواردی که گفته شد پوششهای دیگری نیز وجود دارند که بیمهگذار میتواند آن ها را به بیمه نامه خود اضافه کند تا در آن صورت جزو پوششهای اصلی حوادث انفرادی قرار گرفته شوند. این موارد شامل:
• غرامت فوت: در صورتی که برای شخص بیمهشده حادثه ای رخ دهد که منجر به فوت وی شده و تحت پوشش بیمه حوادث باشد در آن صورت وظیفه بیمهگر این است که سرمایه فوت را به ذینفعان فرد بیمهشده بپردازد.
* سرمایه فوت یک مبلغ حداکثری است که این مبلغ به توانایی شرکتهای بیمه در پرداخت بستگی دارد. در واقع سرمایه فوت مبلغی است که بیمهگذار هنگام عقد قرارداد در بیمه نامه تعیین میکند. یکی از موارد تاثیرگذار در حق بیمه حوادث انفرادی، مبلغ سرمایه فوت است.
• غرامت نقص عضو یا از کارافتادگی دائم (کلی یا جزئی): از دیگر مواردی که بیمه حوادث انفرادی تحت پوشش خود قرار میدهد نقص عضو و یا از کارافتادگی میباشد که در صورت وقوع این حوادث بیمهگذار دچار قطع و از دست دادن توانایی استفاده از عضو خود شود. شرکتهای بیمه موظف اند طبق بیمهنامه سرمایه نقص عضو را به بیمهگذار پرداخت کنند. البته به این مسئله دقت کنید که تا قبل از 2 سال میتوانید برای گرفتن غرامت اقدام کنید.
استثنائات بیمه حوادث انفرادی:
• خودکشی و خساراتی که به طبع آن رخ میدهد.
• خودزنی فرد و صدماتی که بر خود ایجاد میکند.
• مصرف مشروبات الکلی، مواد مخدر و داروهای محرک بدون تجویز پزشک. به عنوان مثال در صورتی که فرد از داروهای محرک استفاده کند و بعد از مصرف، دچار حادثه شود این اتفاقات جزو پوششهای بیمه حوادث نخواهد بود.
• انجام عمل مجرمانه توسط فرد بیمهشده؛ به عنوان مثال بیمهشده در هنگام تعقیب و گریز از نیروهای پلیس دچار سانحه شود.
• فتق و هر نوع دیسک بیمه شده
• در صورتی که حادثهای برای فرد بیمهشده رخ دهد که این حادثه جزو پوششهای بیمه باشد و به طبع آن دچار جنون شود، بیمهگر موظف است خسارت وارده را جبران کند. در غیر این صورت هرگونه جنون و بیماریهای ناشی از آن جزو پوشش بیمه حوادث نمیباشد.
• هرگونه شورش، انقلاب، جنگ، اعتصاب، قیام، آشوب، کودتا، بلوا و اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی
• آتش فشان، زمین لرزه، فعل و انفعالات هستهای
ز در صورتی که بیمه شده توسط ذینع به قتل برسد، بیمهگر سرمایه بیمه را تنها به سایر ذینفعان میپردازد.
• انجام ورزشهای رزمی و حرفهای، سوارکاری، شکار، قایقرانی، هدایت یا سرنشینی هواپیمای آموزشی، هدایت موتورسیکلت دندهای، هدایت یا سرنشینی اتومبیلهای مسابقهای، غواصی، پرش با چتر نجات، هدایت یا سرنشینی هلیکوپتر و هدایت وسایل پرواز بدون موتور
* هزینههایی که در صورت به وجود آمدن خطر، بیمه شده در ازای خدمات درمانی مستقیما باید پرداخت کند هزینههای پزشکی گفته میشود.
* به مجموع حوادثی که ظرف مدت 7 روز متوالی اتفاق میافتد یک حادثه تلقی میشود. برای اعلام حادثه و رسیدگی به آن با شماره 02184223 تماس حاصل کنید.
* اگر همه یا برخی از خطرات در بیمهنامه قبل از صدور نزد بیمهگر دیگری بیمهشده باشد، باید ابتدا هزینههای پزشکی مورد تعهد بیمهگر اول وصول شود سپس مابقی توسط بیمهگر دوم پرداخت گردد.